icon-creative-design icon-digital-marketing icon-mobile-apps icon-strategy-consulting icon-website-development

Logo Design

Design-uri profesionale de logo, adaptate brand-ului,
valorilor si distinctiilor de baza. Dezvoltam o abordare strategica
pentru a crea identitati de brand unice.


Logo Design
Logo Design

Proiecte Logo Design

Serviciile noastre de logo design ajuta brand-urile sa se distanteze de competitie. Un design creativ al logo-ului va poate ridica branding-ul si poate reprezenta compania dumneavoastra intr-un mod semnificativ.

Pregatit sa discuti proiectul tau? Cere Oferta

Procesul de Proiectare Logo

Procesul nostru complex va asigura ca design-ul logo-ului este un succes.

 • Explorare

  Proiectarea unui logo pentru afacerea dumneavoastra incepe cu faza exploratorie, in care designerii va vor prezenta mai multe modele de logo-uri diferite pentru a intelege ce logo-uri va plac sau nu din punct de vedere stilistic.

  Explorator
 • Joc de Cuvinte

  Designerii preiau toate ideile din pasul anterior si traseaza fizic conexiuni intre cuvinte astfel incat sa poata incepe sa identifice concepte care vor inspira designul logo-ului.

  Joc de Cuvinte
 • Schite

  Designerii vor incepe sa schiteze ilustratiile de mana care sunt simbolice pentru ceea ce doriti sa reprezinte designul.

  Schite
 • Revizuiri Interne

  Cand prima runda de schite si modele este finalizata, echipa noastra de designeri le vor folosi pentru a crea logo-ul care respecta toate standardele necesare.

  Revizuire Interna
 • Prezentare Client

  Designerii nostri va vor expune o prezentare a celor mai bune modele de logo-uri in alb negru.

  Odata revizuita, vom reveni la adaptarea desenelor dupa cerintele dumneavoastra.

  Prezentare Logouri
 • Culori

  Dupa selectarea logo-ului favorit, ne gandim cu atentie la mesajele pe care compania dumneavoastra doreste sa le comunice. Identificam si testam culorile pentru aceste mesaje.

  Culori Logo
 • Logo Final

  Echipa noastra va lucra cu dumneavoastra astfel incat sigla finala sa reflecte o demonstratie perfecta a tot ceea ce straduieste sa reprezinte compania dumneavoastra.

  Logo Final

Beneficiile Design-ului de Logo

 • Actualizarea Brandului

  Fiecare industrie trece prin perioade de schimbare in trenduri si stiluri. Acest lucru se poate vedea cel mai bine in logoul companiei si in modul in care acesta evolueaza pe parcursul istoriei. Intr-un final, toate brandurile vor avea nevoie sa-si reproiecteze si actualizele logoul. Designerii nostrii va pot oferi brandului, un aspect nou.

  Evergreen Your Brand
 • Traditii Modernizate

  Designerii nostrii va vor moderniza logoul dar vor pastra, in acelasi timp, componentele pe care dumneavoastra si clientii dumneavoastra le valorifica. Ideile noastre de design vor fi un echilibru perfect dintre logoul vechi si cel nou.

  Modernized Traditions
 • Rebrand Prin Redesign

  Reproiectarea in sine a logoului va schimba brandul business-ului. Un logo actualizat poate spune multe lucruri despre compania dumneavoastra, lucruri pe care cel vechi nu le putea. Logul este miezul identitatii brandului, iar noi vom colabora cu dumneavoastra pentru ca logoul nou sa aibe un look imbunatatit, dar sa mentina esenta companiei dumneavoastra.

  Rebrand Through Redesign
 • Imbunatatirea Cresterii Brandului

  Daca nu inregistarti ratele de conversie pe care considerati ca business-ul dumneavoastra le merita, a schimba un lucru atat de simplu precum logoul poate fi lucrul de care compania dumneavoastra are nevoie. Vom lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a crea un logo atractiv care imbunatateste recunoasterea brandului de catre clientii curenti si capteaza interesul potentialilor noi clienti.

  Supply and Demand
Pregatit sa discuti proiectul tau? Cere Oferta
Enic Web Designeste
Recomandata de
Partener Interactiv Partener Interactiv al OSIM
Partener Google google partner
Partener RoTLD Logo RoTLD
Unde Ne Gasiti
Enic Web Design Suceava
Enic Web Design
str. Ana Ipatescu, nr.21
Suceava, 720031
Alaturate Comunitatii Enic Web Design