icon-creative-design icon-digital-marketing icon-mobile-apps icon-strategy-consulting icon-website-development

Website Design

Site-uri personalizate cu informatii strategice
pentru a genera o implicare mai mare a brandului,
conversii mai mari si rezultate masurabile.


Design Estetic
Oficiul de stat pentru inventii si marci Blue Fountain Media is a Premier Google Partner
Blue Fountain Media is ranked top NY Digital Agency Blue Fountain Media is a Premier Google Partner
Web Design
 • Complex Zamca
 • Marvis
 • Inter Conti
 • Arcadia CMB
 • Restaurant Bazzil
 • Damagi

Proiecte Web Design

De la site-uri B2B la site-uri B2C, construim un design adaptat si responsive pentru performanta.

Fundal Cristisebastian Desktop Cristisebastian Mobil Cristisebastian VEZI PROIECT Cristisebastian Cristisebastian
ePVC background ePVC desktop ePVC mobile VEZI PROIECT Logo EPVC Logo EPVC
Pregatit sa discuti proiectul tau? Cere Oferta

Pasii Web Design-ului

Cum creati un site web personalizat in functie de obiectivele dumneavoastra de afaceri?
Cititi mai jos o prezentare generala a pasilor de la inceperea lansarii.

 • Faza Descoperirii & Strategiei

  Fiecare proiect de design profesional incepe cu o faza de descoperire si strategie in care echipa de web design, compusa din strategi web, manageri de cont, designeri web si manageri tehnici, intervieveaza partile interesate despre diferentierea lor de valoare, peisajul competitiv si obiectivele proiectului. Rezultatul acestei faze este o perioada de timp documentativa, un plan detaliat al proiectului si o strategie web.

  Descoperire si strategie indetaliata
  Descoperire & Strategie
 • Arhitectura Informatiei

  Odata ce publicul tinta, diferentierea valorii si analiza strategica a afacerilor au fost stabilite in faza strategiei site-ului, proiectul se indreapta catre faza UX (Experienta Utilizatorului) si IA (Arhitectura Informatiilor), in care aspectul site-ului, caracteristicile, functionalitatile si specificatiile sunt structurate si documentate. Aceasta este faza de proiectare.

  Planning & Information Architecture
  Arhitectura Informatiei
 • Crearea de machete de design

  In aceasta faza, designerii incep sa-si suflece manecile si incep sa aplice culori si desene sau modele fiecarui cadru pe care l-a primit in pasul anterior. De asemenea, designerii ofera clientilor o schema de design care evidentiaza utilizarea fonturilor si a culorilor pe intregul site.

  Creative Design & Mockup Iteration
  Design Creativ
 • Web Design Responsive &
  Dezvoltare Back-End

  Toate site-urile web sunt facute responsive, astfel incat acestea sa functioneze pe ecrane variate, de la mobil la tableta la desktop. Toate codificarile frontend sunt facute in HTML5, in conformitate cu cele mai bune practici, iar un CMS (Content Management System) este personalizat pentru a oferi clientilor posibilitatea de a-si actualiza site-ul in timp real.

  Front-end Coding & Back-end Development
  Codificare & Dezvoltare
 • Asigurarea Calitatii & Testare

  Crearea unui site web responsive de inalta calitate necesita o testare amanuntita pentru asigurarea calitatii pe mai multe dispozitive, pentru a va asigura ca paginile se incarca rapid si in mod corespunzator pe dispozivite mobile, tablete si desktop. In plus, sunt puse in aplicare metode de securitate si site-ul este testat pentru o performanta SEO adecvata.

  Quality Assurance & Testing
  Asigurarea Calitatii
 • Lansarea site-ului, Analiza & Optimizare

  Dupa testarea completa, echipa noastra face site-ul public si efectueaza un alt test pentru a se asigura ca noul site personalizat functioneaza asa cum a fost proiectat. In aceasta perioada de lansare timpurie, echipa noastra monitorizeaza, de asemenea, comportamentul utilizatorilor site-ului si analizeaza modurile de optimizare a performantei pentru a mari ratele de conversie, timpul pe site si vizitelele repetate.

  Launch, Analysis & Optimization
  Lansare & Optimizare

Redesign-uri Inainte & Dupa

 • Inainte Dupa
  Zamca
  Before Complex Zamca Inainte After Complex Zamca Dupa
 • Inainte Dupa
  Marvis
  Inainte Marvis Inainte Dupa Marvis Dupa
 • Inainte Dupa
  Baldor
  Inainte Betrom Inainte Dupa Baldor
 • Inainte Dupa
  Popasul Domnesc
  Inainte Popasul Domnesc Inainte Dupa Popasul Domnesc Dupa
CLICK PENTRU DETALII

Studii de Caz de Design Web

Vizualizam designul web dintr-o perspectiva creativa si strategica. Fiecare site pe care il cream, fiecare element si caracteristica dezvoltata pentru clientii nostri, nu ar trebui sa fie doar uimitoare, ci sa aibe si un scop.

Vedeti modul in care abordarea noastra bazata pe rezultate pentru designul creativ si receptiv a transformat brandurile online.

 • Nordstory a fost creat exclusiv pentru o echipa de fotografi. Acestia aveau nevoie de o platforma unde sa-si expuna, colectiv, portofoliul de evenimente. Enic Web Design a venit in ajutor lor pentru a le realiza proiectul dorit.

  Nordstory
  Nordstory
 • Compania Remob isi valorifica talentata echipa pentru a oferi clientilor sai articole de mobilier de cea mai inalta calitate. Enic Web Design a colaborat impreuna cu acteasta pentru a-si extinde frontierele in lumea online.

  Remob
  Remob
 • Biroul de acte auto Boby Consulting ofera consultanta de top in tot ceea ce consta documentatia legala cu privire la lumea automobilelor. Acesta a apelat la Enic Web Design pentru a-si extinde influenta prin intermediul lumii online.

  Acte Auto Suceava
  Acte Auto Suceava
 • Brand-ul Damagi doreste sa promoveze stilul adevarat. In acest scop, el ofera articole de imbracaminte de cea mai inalta calitate.

  Damagi
  Damagi

Cum sa mariti interactiunea
Prin Designul Site-ului Dvs.

 • Continut

  Pentru a va distinge fata de concurentii dumneavoastra, trebuie sa furnizati continut pe site care este relativ cu piata dumneavoastra si informativ pentru public.

  Un design web care include un continut puternic, impreuna cu o experienta exceptionala a utilizatorilor, va va creste vizibilitatea pe motoarele de cautare si va facilita gasirea afacerii dumneavoastra pentru potentialii clienti care cauta serviciile pe care le oferiti. Aceste caracteristici vor ridica nivelul de incredere pe care il au motoarele de cautare in afacerea dumneavoastra si, la randul sau, traficul calificat care vine pe site. Echipa noastra de marketing este specializata in SEO, continut si relatii media online care va pot ajuta sa proiectati continutul necesar pentru site-ul dumneavoastra si sa-l comercializati strategic pentru a va consolida prezenta online.

  Continut
 • Continut Media

  O imagine face cat o mie de cuvinte. Cand aveti multe de spus, uneori, imaginile sau videoclipurile va pot ajuta la atenuarea acestei probleme de prezentare.

  Imaginile, videoclipurile si infografiile va ofera ocazia de a arata publicului ceea ce faceti, mult mai bine decat ati putea-o face verbal. Ofera continut publicului intr-un format concis, care este usor de utilizat prin alte platforme digitale. Ca o agentie digitala cu servicii complete, va putem ajuta sa generati media care sa aduca un aspect complet nou designului site-ului dumneavoastra.

  Continut Media
 • Butoane Convingatoare

  Faceti vizitatorii sa fie doritori sa apeleze la serviciile dumneavoastra prin intermediul apelurilor la actiune (CTA – Call To Action).

  Obligatii sa se implice prin navigarea audientei din site-ul dumneavoastra, prezentandu-le un continut interesant care ii informeaza si ii mentin atenti pe parcurs. Atunci cand sunt utilizate strategic, aceste CTA-uri pot conduce la o conversie care este naturala pentru client si este valabila pentru afacerea dumneavoastra. Enic Web Design poate crea un plan pentru site-ul dumneavoastra care sa se potriveasca uniform cu restul eforturilor dumneavoastra digitale. Cu o strategie amanuntita a site-ului web, apelurile la actiune vor implica vizitatorii intr-un mod care li se va parea interesant.

  Butoane Convingatoare
 • Blogging

  Un blog este o modalitate foarte buna de a crea o discutie in jurul brandului dumneavoastra. Puteti genera continut care sa acopere subiecte din intreaga dumneavoastra industrie si sa va ajute compania sa iasa in evidenta in cadrul pietei in care va situati.

  Aceasta constituie o palnie complet noua pentru a genera trafic pe site-ul dumneavoastra. O persoana poate sa distribuie o postare de pe blog, care, la randul sau, conduce noi potentiali clienti pe site care doresc sa afle mai multe despre compania dumneavoastra. Specialistii nostri de continut va pot ajuta sa creati, scrieti si sa gestionati un blog care sa reflecte afacerea si cunostintele dumneavoastra din cadrul industriei, in timp ce atrageti public prin continut convingator.

  Blogging
 • Integrare Social Media

  Social media a permis audientelor sa se angajeze cu branduri mai mult decat oricand.

  Includerea accesului la aceste canale este un plus extraordinar pentru orice design al site-ului, in special in cadrul continutului blogului. Social media va ofera posibilitatea de a extinde personalitatea companiei. Va putem ajuta sa integrati mediile sociale in practicile digitale si sa va dezvoltati publicul online pentru a crea un mediu mai interactiv si atragator care sa cuprinda site-ul afacerii dumneavoastra.

  Integrare Social Media
 • Design Eficient

  Doriti ca designul site-ului sa reflecte identitatea companiei, nu numai standardele industriei in care opereaza.

  Un design eficient al site-ului va reprezenta esenta unica a unui brand, in timp ce il face in acelasi timp sa se evidentieze fata de cele ale concurentei. Detaliile despre produsele si serviciile pe care le furnizati, informatiile de contact si instructiunile detaliate care stabilesc pasii pentru efectuarea unei achizitii ar trebui sa fie disponibile vizitatorilor. Furnizarea materialelor necesare pentru a va cunoaste compania ii va ajuta pe potentialii clienti sa gaseasca mai usor toate informatiile de care au nevoie pentru a face o conversie cu incredere.

  Effective Design
 • Design Responsive

  Cu cresterea din ce in mai mare a popularitatii dispozitivelor mobile, importanta proiectarii unui site compatibil cu toate aceste platforme este esentiala.

  Doriti ca vizitatorii sa vada si sa navigheze site-ul de pe orice dispozitiv pe care il folosesc. Indiferent ca este vorba despre un laptop, tableta sau telefon mobil, asigurati-va ca site-ul este accesibil si functional in toate aceste formate. Angajamentul va fi mai usor pentru client, iar site-ul va oferi o perspectiva de afaceri la cea mai mare valoare.

  Design Responsiv
 • Asigurarea Calitatii & Utilizarii

  La sfarsitul zilei, cel mai important aspect al unui site bine conceput este ca trebuie sa functioneze impecabil.

  Daca un vizitator ajunge la o pagina si este nefericit sau confuz de uzabilitate, ei vor parasi site-ul. Dezvoltatorii nostri testeaza calitatea fiecarui site pe care il dezvoltam pentru a ne asigura ca acesta functioneaza in cel mai bun mod posibil si fac rapid modificari pentru a atenua eventualele probleme care ar putea aparea. Acest lucru garanteaza o experienta fara efort pentru clientii nostri si o experienta atragatoare pentru publicul lor.

  Design de calitate
Pregatit sa discuti proiectul tau? Cere Oferta
Enic Web Designeste
Recomandata de
Partener Interactiv Partener Interactiv al OSIM
Partener Google google partner
Partener RoTLD Logo RoTLD
Unde Ne Gasiti
Enic Web Design Suceava
Enic Web Design
str. Ana Ipatescu, nr.21
Suceava, 720031
Alaturate Comunitatii Enic Web Design