icon-creative-design icon-digital-marketing icon-mobile-apps icon-strategy-consulting icon-website-development

Arhitectura Informatica
& Experienta Utilizatorului

Orice website porneste de la o schita. Expertii nostri in design
ofera schite detaliate a website-urilor de mare performanta
si imbunatatesc usurinta de utilizare a site-ului, printr-o asezare intuitiva in pagina.


Arhitectura Informatica
Schita indetaliata
Schita
Experienta Utilizatorului

Elementele de Baza

Va modelam website-ul de la zero, utilizand schite ce reflecta personalitatea utilizatorilor si ofera o experienta pozitiva clientilor dumneavoastra. Prin navigatia intuitiva si continutul relevant, website-ul dumneavoastra va asigura clientilor posibilitatea de a va achizitiona produsele sau serviciile.

 • Definirea Personalitatii Utilizatorilor Dumneavoastra

  Asigurarea experientei placute a utilizatorilor website-ului dumneavoastra incepe prin identificarea acestora si a caracteristicilor prin care pot fi diferentiati de toti ceilalti oameni. In loc de a va considera vizitatorii doar niste potentiali clienti, imaginati-va un utilizator ideal ce impersoneaza perfect targetul dumneavoastra de audienta, cu propriul nume, propria poveste de viata, varsta, propriul set de competente si nivel educational. Acest exercitiu se poate dovedi a fi o sursa imensa de profituri. Rostul acestui tip de cercetare este de a afla care sunt obiectivele vizitatorilor care acceseaza website-ul dumneavoastra.

  Trecerea in revista, pas cu pas, a procesului prin care un utilizator s-ar orienta prin website-ul dumneavoastra pentru a gasi informatia pe care o necesita, va furniza o perspectiva din afara patratului, ce poate ajuta la modelarea unui website intuitiv. Un astfel de personal fictiv va va oferi toate informatiile de care aveti nevoie despre audienta dumneavoastra, de la cum sa structurati website-ul, la locul in care sa asezati continutul in pagina, pentru a servi interesele vizitatorilor.

 • Modelarea unui Website pentru Afacerea Dumneavoastra

  Fara a investi timp si efort pentru a modela o structura a website-ului, crearea unui website profesional pentru afacerea dumneavoastra poate fi un proces dificil. Precum amenajarea unui mic magazin de cumparaturi, o structurare potrivita a website-ului dumneavoastra este vitala. Produsele sau serviciile oferite de compania dumneavoastra trebuie sa fie mai usor accesibile, pe cand elementele mai putin importante pot fi indesate mai adanc in navigatia website-ului. O schita bine gandita a unui website nu cuprinde doar paginile acestuia, ci si aranjarea in pagina a fiecarui element in parte.

 • Usurarea Navigarii Site-ului Dumneavoastra

  O navigare naturala si intuitiva este comparabila cu un anunt simplu, dar foarte informativ, ce explica cine sunteti, ce oferiti, si cum sa achizitionati serviciile sau produsele pe care le furnizati. Printr-un website organizat ce are un mod consistent de navigare, vizitatorii se vor familiariza si le va fi tot mai usor sa exploreze activitatea dumneavoastra comerciala online, acesta fiind primul pas in a le castiga increderea si a-i indemna sa se reintoarca, in viitor, pe site-ul dumneavoastra si sa devina potentiali clienti fideli.

  Indiferent de cate produse sau servicii oferiti, tineti minte ca minimalismul in structura de navigare este cel mai important factor in a mentine vizitatorii interesati in website-ul dumneavoastra. Daca website-ul dumneavoastra este coplesitor, sau ofera mult prea multe optiuni, vizitatorii il vor parasi si vor gasi website-ul unei firme competitoare care este mai usor de folosit. De asemenea, navigatia nu trebuie sa fie atat de incarcata incat un potential client nu poate gasi paginile de achizitie a produselor dumneavoastra, iar acesta este indemnat sa paraseasca website-ul inainte de completarea procesului de achizitie.

 • Structurarea Corecta a Continutului

  A avea un continut de calitate ce fascineaza vizitatorii este doar primul pas in a-i indemna sa se implice in actiuni benefice dumneavoastra. Asezarea in mod corect a continului in pagini si pe website este lucrul care va dicta daca vizitatorii vor interactiona, sau nu, cu acesta. Prin a asezarea continutului important in partea de sus si in laterala paginii, continutul devine instantaneu mai vizibil, ceea ce asidura faptul ca utilizatorii nu-si vor pierde interesul in website-ul dumneavoastra din cauza ca nu va gasesc continutul.

  In acelasi timp, a avea prea mult continut pe o pagina va poate suprasolicita utilizatorii, cauzandu-le o senzatie de disconfort, astfel incurajandu-i sa plece. Prin asezarea, cu grija, a continutului relativ cu restul paginii, puteti furniza informatii valoroase ce incurajeaza vizitatorii sa devina clienti.

Pregatit sa discuti proiectul tau? Cere Oferta
Enic Web Designeste
Recomandata de
Partener Interactiv Partener Interactiv al OSIM
Partener Google google partner
Partener RoTLD Logo RoTLD
Unde Ne Gasiti
Enic Web Design Suceava
Enic Web Design
str. Ana Ipatescu, nr.21
Suceava, 720031
Alaturate Comunitatii Enic Web Design