icon-creative-design icon-digital-marketing icon-mobile-apps icon-strategy-consulting icon-website-development

Print Design

Materialele dumneavoastra tiparite pentru marketing sunt singurele
„carti de vizita” pe care compania le lasa in urma unei intalniri.
Asigurati-va ca ele fac fata incercarilor.


Materiale Tiparite
Materiale Tiparite

Proiecte Print Design

Munca noastra in print design ofera clientilor nostri un avantaj profesional in cadrul intalnirilor. Expertii nostri proiecteaza si tiparesc lucrari exceptionale.

Vrei sa vezi mai multe?
Vezi Portofoliul Nostru

Evidentiaza-ti compania cu un
Print Design Eficient

Echipa noastra talentata de designeri creeaza o varietate de materiale personalizate pentru printare care reflecta afacerea dumneavoastra.

Care sunt Elementele Cheie pentru un Print Design Eficient?

 • Povestea Strategica

  Calitatea unui design nu consta numai in aspectul estetic, ci si in expresivitatea sa emotionala.

  Calitatea Print Design-ului ar trebui sa starneasca un raspuns din partea audientei dumneavoastra – sa-i faca sa gandeasca, sa invete sau sa se gandeasca la un anumit subiect. Acestea fiind spuse, pentru a realiza acest lucru exista o cantitate semnificativa de planificare a print design-ului. Expertii nostri sunt capabili sa inteleaga obiectivele design-ului dumneavoastra si sa creeze un design care sa se alinieze perfect si sa evidentieze povestea afacerii dumneavoastra.

  Povestea Strategica
 • Aspect Simplu si Eficient

  Print design-urile aglomerate pot fi dezorientante, confuze, si pot crea o deconectare intre compania dumneavoastra si publicul tinta.

  Indiferent de platforma, cand vine vorba de design grafic, simplitatea este esentiala. Aspectele clare, elegante, cu mesaje concise si utilizarea efectiva a spatiului alb poate capta interesul cititorului si sa rezoneze cu utilizatorii.

  Aspect simplu si eficient
 • Material Usor de Citit

  Cand scrieti un continut greoi, este important sa tineti minte ca paragrafele imense pot fi coplesitoare utilizatorului si adesea ignorate.

  Impartiti textul cu imagini sau puncte si astfel continutul va fi mai usor de citit. De asemenea, este importanta alegerea font-ului pe cartile de vizita si sa va asigurati ca alegerea dumneavoastra are dimensiunea si stilul adecvat.

  User-Friendly Copy
 • Mesaje Principale

  Print design-ul ar trebui sa se concentreze asupra beneficiilor pe care clientul dumneavoastra le va primi in urma achizitionarii produsului sau serviciului, si sa evidentieze obiectivul principal al initiativei.

  Este esential sa pastrati mesaje simple, asigurandu-va, in acelasi timp, ca acestea se refera direct la valoarea companiei dumneavoastra. Indiferent ca veti crea o brosura sau un flyer, beneficiile pe care le promovati in continut ar trebui sa fie evidentiate. Fara un stimulent clar (care ar putea fi experienta, talentul sau valoarea dumneavoastra), utilizatorul nu va solicita produsele sau serviciile dumneavoastra pentru a-si indeplini nevoile.

  Mesaje Principale
Pregatit sa discuti proiectul tau? Cere Oferta
Enic Web Designeste
Recomandata de
Partener Interactiv Partener Interactiv al OSIM
Partener Google google partner
Partener RoTLD Logo RoTLD
Unde Ne Gasiti
Enic Web Design Suceava
Enic Web Design
str. Ana Ipatescu, nr.21
Suceava, 720031
Alaturate Comunitatii Enic Web Design