icon-creative-design icon-digital-marketing icon-mobile-apps icon-strategy-consulting icon-website-development

Stategie & Consultanta

Serviciile noastre de strategie ofera solutii digitale personalizate
care va vor transforma intr-un lider in industrie.


Strategie si Consultanta
Strategie si Consultanta

Aveti intrebari?
Noi avem raspunsuri.

Pregatirea unui proiect web aduce cu sine zeci de intrebari si obstacole pentru orice afacere.
Consultantii nostri cu experienta va raspund la cateva dintre ele:

Cum ar trebui sa proiectez si sa dezvolt site-ul meu?

Exista un numar foarte mare de variante prin care va puteti construi o afacere online de succes. Consultantii nostri de afaceri sunt aici pentru a va ajuta sa gasiti cea mai buna si cea mai eficienta metoda din punct de vedere al costurilor pentru proiectarea si dezvoltarea site-ului dumneavoastra. Cu o echipa ce contine design-eri, dezvoltatori, specialisti in marketing, strategi creativi si multi altii, consultarile noastre ofera o gama larga de posibilitati pentru reusita afacerii dumneavoastra online.

Ce brand ar trebui sa folosesc pentru afacere?

Alegerea corecta a brand-ului pentru afacerea dumneavoastra este vitala pentru a va atrage publicul tinta, dar poate fi un proces dificil de executat in mod corespunzator. Enic Web Design va poate ajuta sa definiti, numiti si sa comunicati brand-ul dumneavoastra intr-un mod care sa se refere la publicul tinta.

Ce ar trebui sa fac ca site-ul sa fie de succes?

In functie de natura afacerii dumneavoastra, exista mai multe forme de medii de marketing online care ar putea fi eficiente in directionarea traficului catre site-ul dumneavoastra. Cu toate acestea, atentia echipei noastre nu este doar spre a genera trafic pe site, ci de a atrage trafic calificat care va genera vanzari sau conversii.

Ce prezenta mobila este cea mai buna pentru afacerea mea?

Pe masura ce utilizarea dispozitivelor mobile continua sa se extinda, prezenta mobila devine din ce in ce mai semnificativa pentru afacerile online. Pentru a oferi cea mai buna experienta utilizatorilor de smartphone-uri si tablete, companiile online ar trebui sa creeze o aplicatie mobila, un site pentru dispozitivele mobile, sau un site responsive. In timp ce crearea unui site pentru dispozitivele mobile presupune costuri suplimentare, costul oportunitatilor pierdute depaseste cu mult costul celor pentru crearea site-ului pentru dispozitivele mobile, in special din cauza cresterii rapide a adoptarii mobile. Va putem ajuta sa alegeti ce format mobil este mai rentabil si mai eficient pentru afacerea dumneavoastra.

Pregatit sa discuti proiectul tau? Cere Oferta
Enic Web Designeste
Recomandata de
Partener Interactiv Partener Interactiv al OSIM
Partener Google google partner
Partener RoTLD Logo RoTLD
Unde Ne Gasiti
Enic Web Design Suceava
Enic Web Design
str. Ana Ipatescu, nr.21
Suceava, 720031
Alaturate Comunitatii Enic Web Design