icon-creative-design icon-digital-marketing icon-mobile-apps icon-strategy-consulting icon-website-development

Strategia Aplicatiilor Mobile

Strategiile noastre echilibreaza experienta optima a utilizatorilor
cu tactici de marketing competitive pentru a ajuta
compania dumneavoastra sa reuseasca pe piata aplicatiilor mobile.


Tactici de marketing
Tactici de marketing

Cum Procedam

Abordarea noastra strategica de a construi si comercializa o aplicatie mobila se concentreaza pe experienta utilizatorului, diferentiind aplicatia dumneavoastra pe o piata competitiva si asigurand indeplinirea obiectivelor companiei.

 • Echipa noastra de marketing invata cum trebuie sa faca aplicatia dumneavoastra mobila diferita de cea a competitiei si foloseste aceste functii pentru a comercializa in mod strategic afacerea dumneavoastra.

  Comercializarea Aplicatiilor
 • Strategii nostri va ajuta sa creati un plan detaliat care sa stabileasca temelia efortului dumneavoastra pentru aplicatia mobila.

  Crestere Aplicatie Mobila
 • Noi va echipam afacerea cu instrumentele necesare pentru a tine pasul cu noile dispozitive, servicii si platforme care evolueaza in mod constant in industria telefoniei mobile.

  Instrumente Analitice Aplicatii Mobile

Este Aplicatia Mobila
Pasul Urmator pentru Afacerea Dumneavoastra?

 • Analiza de Afaceri

  Crearea unei strategii pentru aplicatiile mobile necesita o intelegere solida a ceea ce compania dumneavoastra spera sa realizeze.

  Analizam punctele forte, punctele slabe si facem un plan pentru modul in care vom crea o aplicatie mobila de succes care poate fi comercializata pentru publicul tinta. Strategii nostri pot determina modul in care aceasta platforma va fi integrata in practicile dumneavoastra de afaceri existente si, daca este vorba despre o afacere noua, pot stabili cadrul pentru modul in care aplicatia mobila va fi dezvoltata inca de la inceputuri, pana la lansare. Indiferent daca promoveaza o aplicatie mobila existenta sau construieste o aplicatie de la zero, echipa noastra va colabora cu dumneavoastra pentru a oferi publicului o experienta unica, mentinand in acelasi timp obiectivele principale ale brandului dumneavoastra.

  Analiza de Afaceri
 • Dezvoltare

  Inainte de a dezvolta o aplicatie mobila, trebuie sa avem o idee solidificata cu privire la modul in care doriti sa functioneze.

  Atunci cand lucram la strategia aplicatiei dumneavoastra mobile, expertii nostri vor crea un plan care nu acopera numai dezvoltarea aplicatiei, dar si intretinerea aplicatiei dupa lansare. Vrem sa intelegem ceea ce va asteptati de la aplicatie si ce experienta incercati sa furnizati utilizatorilor dumneavoastra. Aceste planuri detaliate stau la baza aplicatiei mobile, ilustrand caile de utilizator pe care o persoana la va lua in timp ce foloseste platforma si multe alte caracteristici care contribuie la o interfata a utilizatorului fantastica. Mai mult, dorim ca aplicatia mobila sa fie in mod consecvent competitiva pe piata pentru a se evidentia printre concurenti si pentru a creste afacerea. Acest lucru necesita actualizari periodice pe care dezvoltatorii nostri le vor monitoriza si face.

  Dezvoltare
 • Branding & Design

  Mentinerea unei identitati de brand coerente in toate platformele este o parte importanta a oricarei afaceri.

  Cand creati o aplicatie mobila, doriti sa va asigurati ca designul global si cel al aplicatiei sunt compatibile cu toate canalele dumneavoastra digitale, iar noi vom lucra sa pastram aceasta uniformitate. Echipa noastra de design va capta esenta brandului si o va revizui pentru a functiona intr-un mediu mobil. De la culoare si stil la limbaj si imagini, dezvoltam o strategie a aplicatiei care va detalia modul in care branding-ul aplicatiei va fi o extensie a afacerii deja existente. Vrem sa proiectam o aplicatie mobila care sa captiveze audienta si sa o prezentam cu un brand usor de recunoscut care sa se angajeze in mai multe canale.

  Branding & Design
 • Marketing

  Daca aplicatia dumneavoastra mobila se afla inca in faza incipienta, pregatirea oricaror strategii de marketing poate parea un obiectiv indepartat.

  Cu toate acestea, este esential sa planificam modul in care aplicatia va fi introdusa pe piata si mass-media cu mult inainte de lansarea ei. In functie de industrie, obtinerea recunoasterii aplicatiei dumneavoastra mobile poate fi o sarcina dificila. O parte critica a strategiei noastre mobile este atunci cand strategii nostri de marketing analizeaza concurenta, directioneaza destinatiile de plasare media relevante si incurajeaza recenziile de la utilizatori pentru a le mentine angajamentul fata de brandul dumneavoastra. Acest lucru ne permite sa cream campanii de marketing si strategii unice pentru compania dumneavoastra si in timp ce lucram pentru a obtine cat mai multa popularitate si recunoastere a brandului, deschidem o cale pentru succesul aplicatiei dumneavoastra mobile.

  Marketing
Pregatit sa discuti proiectul tau? Cere Oferta
Enic Web Designeste
Recomandata de
Partener Interactiv Partener Interactiv al OSIM
Partener Google google partner
Partener RoTLD Logo RoTLD
Unde Ne Gasiti
Enic Web Design Suceava
Enic Web Design
str. Ana Ipatescu, nr.21
Suceava, 720031
Alaturate Comunitatii Enic Web Design