icon-creative-design icon-digital-marketing icon-mobile-apps icon-strategy-consulting icon-website-development

Dezvoltarea
Aplicatiilor Mobile

Dezvoltati o aplicatie mobila pentru a ajuta la cresterea
prezentei online a afacerii dumneavoastra.


Dezvoltarea Aplicatiilor
Dezvoltarea Aplicatiilor

Cum o facem

Dezvoltati o aplicatie mobila pentru a creste prezenta online a afacerii dumneavoastra pentru a va conecta cu utilizatorii printr-o noua platforma digitala.

 • Fie ca este vorba despre o aplicatie nativa, hibrida sau web, putem construi platforma potrivita pentru efortul dumneavoastra mobil.

  Dezvoltarea Aplicatiilor
 • Echipa noastra de dezvoltare a aplicatiilor va crea experienta de care aveti nevoie pentru a avea un impact asupra pietei dumneavoastra.

  Experienta Utilizatorului
 • Testam si actualizam aplicatia mobila pentru a va asigura functionalitatea optima si pentru a reflecta afacerea in crestere.

  Testare Aplicatie

Platformele Aplicatiilor Mobile

Dezvoltarea Aplicatiilor Mobile pentru iOS

Asigurati-va ca aplicatia mobila este competitiva pe populara piata Apple, creand o platforma optimizata pentru sistemul de operare iOS.

Afla mai multe

Dezvoltarea Aplicatiilor Mobile pentru Android

Prin construirea unei aplicatii mobile pentru utilizatorii de Android, compania dumneavoastra poate ajunge la o audienta mai larga si poate accesa o piata globala.

Afla mai multe

Lucruri de luat in considerare la
Dezvoltarea unei Aplicatii Mobile

 • Sistemul de Operare

  Atunci cand dezvoltati o aplicatie mobila pentru afacerea dumneavoastra, trebuie sa va ganditi care sistem de operare este potrivit pentru produsul dumneavoastra.

  Companiile creeaza in mod regulat noi dispozitive mobile, ceea ce face ca optiunile din jurul dezvoltarii aplicatiilor sa fie mult mai extinse. Va vom ajuta sa determinati ce sistem de operare este potrivit pentru marca dumneavoastra si sa creati o aplicatie care sa corespunda asteptarilor dumneavoastra. Lucram in prezent cu sistemele de operare iOS si Android si vom dezvolta o aplicatie care sa actioneze ca o extensie a companiei dumneavoastra pe acele platforme. Dezvoltatorii nostri vor colabora cu dumneavoastra pentru a evalua care dintre sistemele de operare se potriveste cel mai bine nevoilor afacerii, precum si celor ale clientilor. Fie ca este vorba de iOS, Android sau ambele, putem dezvolta o aplicatie mobila care sa serveasca cel mai bine atat pe clientii dumneavoastra cat si pe afacerea pe care o detineti, astfel incat ea sa fie intr-o continua crestere.

  Sistem de Operare
 • Formatul Navigarii

  Fie ca doriti ca paginile sa fie bogate in detaliu sau cu cantitati mici de continut, dezvoltatorii nostri pot construi o navigare care sa poata fi recunoscuta de utilizatori, pastrandu-le interesul de ceea ce ofera platforma dumneavoastra.

  Cu meniuri si file personalizate, publicul poate naviga cu usurinta prin intermediul aplicatiei mobile inca de la prima lor vizita. Daca audienta considera ca platforma este dificil de gestionat sau se pierd in paginile aplicatiei, nu exista aproape nici o sansa ca ea sa o mai foloseasca. Dezvoltatorii nostri gestioneaza in mod strategic continutul, astfel incat acesta sa fie prezentat utilizatorului intr-un mod organizat, permitandu-i sa navigheze in mod natural prin intermediul aplicatiei mobile, fara sa fie coplesiti. Va putem ajuta sa echilibrati nevoile afacerii dumneavoastra cu cele ale clientului organizand informatiile pe care doriti sa le includeti intr-un format usor de citit de public. Dezvoltatorii nostri de aplicatii mobile pot construi o experienta unica care sa fie intuitiva pentru segmentele de public nou, mentinand in acelasi timp interesele celor care continua sa o foloseasca.

  Formatul Navigarii
 • Capacitatea Datelor

  Ceva ce nu trebuie neglijat atunci cand dezvoltati o aplicatie mobila este modul in care va afecta durata de viata a bateriei dispozitivului utilizatorului.

  Doriti ca platforma dumneavoastra sa fie atragatoare si atractiva din punct de vedere vizual, fara a utiliza latime de banda inutila si a scurge durata de viata a telefonului sau a tabletei clientului. Va vom ajuta sa gasiti echilibrul necesar intre imagini si animatii pentru a le include in aplicatie si va asiguram ca nu va deveni coplesitor. Vreti sa va mentineti design-ul si sa va pastrati platforma pe care o poate recunoaste publicul, fara a deveni ceva care are un impact negativ asupra imaginii companiei. Dezvoltatorii nostri sunt constienti de acest lucru si vor lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a crea o platforma atragatoare din punct de vedere vizual care evidentiaza afacerea dumneavoastra, fara a folosi prea multe resurse din dispozitivile mobile.

  Capacitatea Datelor
 • Asigurarea Calitatii

  Pentru a tine pasul cu concurentii de pe piata, aplicatia dumneavoastra mobila va necesita actualizari regulate si testari ale performantei.

  Dezvoltatorii nostri gestioneaza aceste platforme pentru a se asigura ca functioneaza intotdeauna corect si eficient. Apreciem feedback-ul, evaluarile si recenziile pe care aplicatia le primeste de la utilizatori, deoarece ne ofera un indicator al necesitatilor publicului. Elaborarea oricaror probleme sau erori in cadrul aplicatiei reprezinta o modalitate importanta de a arata ca ascultati clientii si ca va straduiti sa le oferiti o experienta optima in orice moment. Echipa noastra va ofera periodic verificari de asigurare a calitatii pentru a va mentine aplicatia mobila si pentru a efectua ajustari atunci cand este necesar.

  Asigurarea Calitatii
Pregatit sa discuti proiectul tau? Cere Oferta
Enic Web Designeste
Recomandata de
Partener Interactiv Partener Interactiv al OSIM
Partener Google google partner
Partener RoTLD Logo RoTLD
Unde Ne Gasiti
Enic Web Design Suceava
Enic Web Design
str. Ana Ipatescu, nr.21
Suceava, 720031
Alaturate Comunitatii Enic Web Design