icon-creative-design icon-digital-marketing icon-mobile-apps icon-strategy-consulting icon-website-development

Consultanta &
Analiza Afaceri

Oferim o analiza digitala detaliata
pentru a te ajuta sa-ti sporesti business-ul online.


Consultanta Afaceri
Schite Consultanta
Schite Analiza
Analiza Afaceri

Concepte Vitale pentru o Afacere de Succes
Analiza & Consultanta

Ca orice alta afacere ce doreste sa se implice in marketing-ul online, trebue sa-ti maresti prezenta prin toate partile internetului, cautandu-ti audienta potrivita, identificand trendurile online si ale industriei si sa-ti imbunatatesti, in timp, visibilitatea pe internet.

 • Analiza Audientei Dumneavoastra

  A descoperi audienta potrivita si a va organiza prezenta online astfel incat sa va adresati nevoilor clientilor sta la baza succesului in marketing-ul online. Afacerea dumneavoastra trebuie sa treaca de faza de alegere intamplatoare a audientei si este necesara o analiza a clientilor dumneavoastra si a intereselor online ale acestora.

  Analizand lucrurile specifice audientei dumneavostra, precum activitatea pe retelele de socializare, nivelul de familiaritate cu internetul, varsta, sexul, nivelul de educatie si platformele online folosite de acestia, afacerea dumneavoastra poate obtine un plan ce include, de la A la Z, tipul de continut, arhitectura website-ului, integrarea cu retelele de socializare online si eficienta campaniilor publicitare prin email. O analiza ampla a audientei dumneavoastra va necesita timp si efort, insa in momentul in care veti ajunge sa implementati rezultatele acesteia, se va dovedi a fi benefica.

  Analiza Audientei
 • Identificarea Surselor cu Potential de Expansiune Digitala

  Evaluarea prezentei online si a trendurilor digitale specifice industriei afacerii dumneavoastra este primul pas spre a crea o campanie eficienta de maketing. Prin analiza strategiilor de marketing online ce au dat randament in trecut, veti putea identifica directia in care sa concentrati eforturile dumneavoastra online. Cu toate acestea, tineti minte faptul ca aceste strategii trebuie luate doar ca puncte de reper. Afacerea dumneavoastra trebuie sa apeleze la campanii inovative ce va va scoate in evidenta fata de competitori.

  O ilustratie interactiva, o campanie prin email ce contine un video instructional, organizarea unui eveniment in care sa incurajati participantii sa impartaseasca experienta evenimentului pe paginile lor de socializare online, reprezinta cateva strategii unice de marketing prin care sa va sporiti cifra de afaceri.

  Identificare Surselor cu Potential de Expansiune Digitala
 • Infiintarea unei Afaceri Online de Succes Necesita Timp

  In timp ce incercati sa va extindeti strategia de marketing, astfel incat sa includa si un caracter online, este important sa fiti constienti de faptul ca, in afaceri, rezultatele imediate sunt extrem de rare. De obicei, dureaza luni de zile pana cand business-ul dumneavoastra va da randament. Inainte de a va crea sau moderniza prezenta online, trebuie sa analizati resursele pe care afacerea dumneavoastra le poate dedica materialelor necesare pentru atragerea clientilor.

  O analiza SWOT (avantaje, slabiciuni, oportunitati, pericole) a eforturilor actuale de marketing a afacerii dumneavoastre poate determina tipurile de marketing online in care este cel mai bine sa va concentrati bugetul de marketing si strategiile nerentabile pe care le puteti elimina pentru a reduce costurile. Analiza si planificarea cresterii digitale si executia unei campanii digitale de marketing necesita rabdare si perseverenta, insa, executata corect, ea poate fi un adaos imens brand-ului dumneavoastra.

  Infiintarea unei Afaceri Online de Succes Necesita Timp
 • Urmarirea Cresterii Economice si a Schimbarilor din Industrie

  Pentru a se mentine eficienta, o campanie de maketing necesita actualizari si analize constante. La fel ca evolutia constanta a industriei dumneavoastra, marketing-ul online evolueaza constant, iar strategiile dumneavostra trebuie actualizate pentru a-si pastra randamentul. Lipsa reformelor in strategiile dumneavoastra de marketing va duce la scaderea randamentului campaniilor dumneavoastra, astfel scazand si profitul.

  Strategiile de marketing invechite nu vor parea in regula clientilor dumneavoastra, si ii poate face sa faca trecerea la o firma competitoare a carei campanii de marketing reflecta mai bine trendurile digitale actuale. Ocupandu-va mereu de eforturile dumneavoastra de marketing si realizand schimbarile necesare, prezenta digitala a business-ului dumneavoastra ar trebui sa creasca constant si sa continue sa dea randament.

  Urmarirea Cresterii Economice si a Schimbarilor din Industrie
Pregatit sa discuti proiectul tau? Cere Oferta
Enic Web Designeste
Recomandata de
Partener Interactiv Partener Interactiv al OSIM
Partener Google google partner
Partener RoTLD Logo RoTLD
Unde Ne Gasiti
Enic Web Design Suceava
Enic Web Design
str. Ana Ipatescu, nr.21
Suceava, 720031
Alaturate Comunitatii Enic Web Design