icon-creative-design icon-digital-marketing icon-mobile-apps icon-strategy-consulting icon-website-development

Marketing si Creare de Continut

Un marketing de continut si o strategie de dezvoltare eficace va ofera posibilitatea de a elimina separatia dintre initiativele de marketing online si offline, creand o voce unanima care sa va evoce povestea.

Procesul de Marketing de Continut

Putem crea continut care chiar sa le vorbeasca viitorilor clienti.
 • Strategie

  Prin cercetare si analiza cooperativa, lucram in scopul de a forma o intelegere indetaliata a obiectivelor brad-ului dumneavoastra pentru a dezvolta o strategie de marketing de continut si a determina mai exact ce initiative de marketing de continut vor comunica in mod eficace cu audienta dumneavoastra.
  Monitor
  Strategie
 • Creare

  Un continut media partajabil si de calitate inalta este estential pentru succesul unui marketing de continut. Strategii de marketing si expertii in compunerea de continut colaboreaza de-a lungul procesului de dezvoltare a continutului pentru a asigura faptul ca exista continut unic pentru fiecare canal de marketing pentru a atinge, in mare, obiectivele afacerii dumneavoastre.
  Creare
  Creation
 • Distribuire

  Fie ca este vorba de lansarea unui site reproiectat, o initiativa publicitara out-of-home sau campanii de marketing prin email, echipa noastra poate sustine si promova continutul necesar comunicarii serviciilor dumneavoastra unei audiente mai mari.
  Distribuire
  Distribuire
 • Promovare Incrucisata

  Strategiile noastre coerente de creare de continut incorporeaza un continut distribuibil si cu support din partea a multiple canale cu scopul de a mari recunoasterea brand-ului si a crea business-ului dumneavoastra o voce coerenta.
  Promovare Incrucisata
  Promovare Incrucisata

Impactul Continutului

Continutul joaca un rol integral in toate canalele de marketing digital.
 • Dezvoltarea unui continut interesant este crucial pentru a starni destinatarii sa deschida emailul si apoi sa dea click pe initiativele dumneavoastra de marketing prin email. Asigurarea audientei cu mesaje si resurse ce merita citite ii va indemna sa doreasca mai mult.
  Un continut care este usor de partajat este un continut capabil de a aparea in fata unei audiente largi.
 • Site-ul dumneavoastra va fi recunoscut si recompensat de motoarele de cautare care considera ca aveti un continut si un writing de calitate pentru utilizatori. O rutina consistenta de publicare si crearea unei reputatii pozitive va va mari pozitia de ranking pe motoarele de cautare.
 • Pentru ca campaniile PPC (Pay-Per-Click) sa fie eficace, aveti nevoie sa creati un continut de calitate.
  Crearea unei personalitati pentru business-ul dumneavoastra depinde de relatiile in care sunteti cu audienta dumneavoastra. Asta implica utilizarea strategiei de continut potrivite pentru expunerea autoritatii in domeniu, obtinerea backlink-urilor si solidificarea reputatiei brad-ului.

Continutul poate fi de mai multe tipuri

Ganditi din afara cutiei pentru a determina modurile in care puteti comunica online cu clientii.
 • Infografice

  Infograficele va ofera posibiliatea de a expune informatii complexe intr-un mod captivant audientei.

  Infografice
 • Multimedia

  De la video-uri si podcast-uri, la animatii si continut interactiv, materialele multimedia pot fi o modalitate utila de a va informa vizitatorii online pe tema produselor si expertizei dumneavoastra.

  Continut Multimedia
 • Materiale Media Printate

  Fie ca acestea sunt carti, reviste sau fluturasi, a crea un continut unanim atat online si offline este un element critic in a dezvolta o voce consistenta a brand-ului dumneavoastra.

  Materiale Printate
 • Blog

  Aceasta este o alta oportunitate de a transmite audientei dumneavoastra un continut de incredere si in mod consistent. Acest lucru va ajuta sa va consolidati pozitia de lider in domeniu si, in acelasi timp, sa atrageti vizitatori pe site pentru a explora mai multe despre business-ul dumneavoastra.

  Blogs
 • Rapoarte

  Whitepaper-urile, prezentatiile si rapoartele sunt modalitati bune de a furniza un continut invormativ vizitatorilor online. Pentru acei potentiali clienti care incearca sa afle mai multe despre domeniul si munca dumneavoastra, acestea va ofera posibilitatea de a va expune devreme in fata lor pentru a va dovedi autoritatea in domeniu.

  Rapoarte
Pregatit sa discuti proiectul tau? Cere Oferta
Enic Web Designeste
Recomandata de
Partener Interactiv Partener Interactiv al OSIM
Partener Google google partner
Partener RoTLD Logo RoTLD
Unde Ne Gasiti
Enic Web Design Suceava
Enic Web Design
str. Ana Ipatescu, nr.21
Suceava, 720031
Alaturate Comunitatii Enic Web Design