icon-creative-design icon-digital-marketing icon-mobile-apps icon-strategy-consulting icon-website-development

Optimizarea Ratei de Conversie

Mariti procentajul de vizitatori ai site-ului dumneavoastra care devin lead-uri. Faceti-va paginile web mai relevante vizitatorilor si mariti increderea clientilor prin optimizarea paginii de landing.

Noi Va Transformam Traficul Normal In Vanzari

Website-ul dumneavoastra probabil ca primeste vizite noi chiar in timp ce cititi acest text. Insa cati dintre ei devin lead-uri? Optimizarea ratei de conversie este procesul prin care va putem ajuta sa va mariti procentajul de vizitatori care vor deveni urmatorii dumneavoastra clienti.

 • Incepem procesul prin a analiza traficul site-ului dumneavoastra.

  Serviciile noastre de optimizare a ratei de conversie incep prin a intelege originea traficului si daca paginile de landing sunt relevante cautarilor sau surselor care genereaza traficul. Utilizatorii trebuie sa gaseasca imadiat ceea ce cauta si sa ia o actiune precum o achizitie sau a va solicita serviciile.

  Analiza Traficului
 • Ne concentram pe indemnuri-la-actiune principale.

  Prin concentrarea asupra unui singur indemn-la-actiune primar, ne putem asigura ca el este cat mai eficient si ca reflecta potentialul intent al utilizatorului cand ajunge pe pagina de landing. A avea prea multe indemnuri-la-actiune in pagina bombardeaza utilizatoul si rezulta adestea in rate mai mare de respingere si rate mai mici de conversie.

  Indemn la actiune
 • Reducem distractiile vizuale pentru a imbunatati concentrarea utilizatorului.

  Cunostintele noastre strategice ne ajuta sa identificam ce elemente vizuale sunt critice la a imbunatati rata de conversie. Serviciile noastre de optimizare a conversiei minimizeaza distractiile inutile si mentin potentialii utilizatori concentrati si implicati cat mai mult posibil cat timp sunt pe site-ul dumneavoastra.

  Reducerea distractiilor vizuale
 • Cream o mesagerie captivanta si coerenta pentru fiecare pagina de landing.

  Mesageria de baza este o parte importanta o optimizarii paginii de landing. Mesageria trebuie sa se potriveasca intentiilor utilizatorului si sa fie relevant lucrului pe care utilizatorii il cauta cand vin pe site-ul dumneavoastra. O mesagerie clara mareste probabilitatea ca utilizatorii sa inteleaga valoarea adusa de produsele sau serviciile dumneavoastra.

  Mesagerie Captivanta
 • Eliminam campurile nenecesare din formulare.

  Optimizarea conversiilor asigura faptul ca elemente precum formularele unui site ofera utilizatorilor cea mai buna experienta posibila si previne orice obstacol care ar putea impiedica relizarea conversiei. A obliga utilizatorii sa completeze doar cele mai importante campuri ale unui formular de inscriere intr-un newsletter, de cerere a unui citat sau cel din pagina de checkout, este mai probabil ca vizitatorii sa-l completeze.

  Formular Contact
 • Ne concentram pe elementele si caracteristicile ce castiga increderea.

  Echipa noastra ce se ocupa cu optimizarea ratei de conversie poate identifica elementele specifice care v-ar putea imbunatati paginile de landing, spori credibilitatea si starni increderea potentialilor clienti. Aceste caracteristici sunt unice obiectivelor de afaceri si audientei dumneavoastra, si reprezinta parti critice ale unei strategii eficace de optimizare a conversiei.

  Optimizarea ratei de conversie

Whitepaper-urile Specifice Domeniului & Intelegerea Pietei

Intelegerea Pietii

Vizionati gratuit whitepaper-urile noastre informationale ce ofera sfaturi profesionale si utile in domeniul de web design si marketing offline.

Cele mai recente whitepaper-uri:

5 Moduri de a Imbunatati Rata de Conversie a Site-ului Dumneavoastra

Rezultatele Optimizarii Noastre a Ratei de Conversie

Serviciile noastre de optimizare a ratei de conversie transforma vizitatorii site-ului dumneavoastra in clienti. Printr-o optimizare a paginii de landing si o abordare strategica, echipa noastra ajuta la sporirea conversiilor.

 • Webeauty

  Cu ajutorul unui nou design si a optimizarii SEO, WeBeauty a inregistrat cresteri ale traficului si a conversiei, din toate punctele de vedere.

  • 186%
   Crestere a
   traficului organic
   nebranduit
  • 27%
   Crestere a
   ratei de
   conversie
  • 33%
   Micsorare a
   costului
   per conversie
  • 195%
   Crestere a
   click-urilor
   obtinute prin
   trafic platit
Pregatit sa discuti proiectul tau? Cere Oferta
Enic Web Designeste
Recomandata de
Partener Interactiv Partener Interactiv al OSIM
Partener Google google partner
Partener RoTLD Logo RoTLD
Unde Ne Gasiti
Enic Web Design Suceava
Enic Web Design
str. Ana Ipatescu, nr.21
Suceava, 720031
Alaturate Comunitatii Enic Web Design