icon-creative-design icon-digital-marketing icon-mobile-apps icon-strategy-consulting icon-website-development

Strategia Brandului

Oferim, atat business-urilor noi, cat si celor vechi,
strategii personalizate pentru realizarea unei istorii de brand unice.


Strategia Brandului
Strategia Brandului

Dezvoltarea unei afaceri cu ajutorul unei
Strategii de Brand

Redefinim semnificatia afacerii prin strategiile noastre personalizate si de actualitate, strategii ce iti imbunatatesc imaginea brand-ului si vizibilitatea online.

 • Observarea Competitiei si Analiza Industriei

  Identitatea brand-ului dumneavoastra este mai importanta decat orice efort individual depus de compania dumneavoastra. Aceasta sta la baza afacerii dumneavoastra si este necesar ca ea sa ramana puternica in timp ce va cresteti prezenta online a brand-ului dumneavoastra. Un brand concret este esential pentru formularea unei strategii puternice pentru afacerea dumneavoastra. Aceasta strategie trebuie sa ia in calcul structura organizatiei dumneavoastra si, de asemenea, cea a competitorilor dumneavoastra. Noi, vom analiza pozitia dumneavostra pe piata, si va vom ajuta sa va creati un plan ce va va ridica pana in pozitia la care visati. Acest ajutor include o analiza completa a avantajelor, slabiciunilor, oportunitatilor si pericolelor din industria dumneavoastra. Prin analiza liderilor din domeniul in care operati se pot dezvalui tactici de branding inovative si va da posibilitatea de a va aborda business-ul intr-un mod unic. Cu ajutorul acestei analize, va puttem ajuta sa va dezvoltati o strategie pentru viitorul brand-ului dumneavoastra.

  Observarea Competitiei si Analiza Industriei
 • Reinnoirea Audientei cu o Reimprospatare a Brandului

  Regandirea unei indentitati invechite de brand si a unei prezente online slabe poate avea un impact semnificativ asupra cresterii amprentei digitale a firmei dumneavoastra. Ne investim timpul pentru a observa trecutul companiei dumneavoastra, si sa putem identifica pasii care au fost luati pentru ridicarea companiei pana la nivelul in care se afla in prezent. Strategiile noastre pot ajuta la revigorarea identitatii brand-ului dumneavoastra intr-un fel in care va fi observabil de catre audienta dumneavoastra. Aceasta va genera o voce nou nouta si proeminenta a companiei dumneavoastra, rezultand, pe parcurs, intr-o constiinta mai buna fata de brand. Un nou plan pentru brand-ul dumneavoastra poate fi exact lucrul de care aveti nevoie pentru a atrage atentia audientei actuale a companiei dumneavoastra, si pentru a atrage clienti noi.

  Reinnoirea Audientei cu o Reimprospatare a Brandului
 • Modelarea unei Identitati de Brand ce Completeaza Afacerea Dumneavoastra

  A avea o identitate de brand bine definita, care se si potriveste modelului dumneavoastra de afaceri este lucrul care va face sa iesiti cel mai mult in evidenta audientei dumneavoastre. Identitatea de brand determina modul in care doriti sa fiti vazuti, iar modelul de afaceri asterne planurile pe care compania dumneavoastra o poseda cu scopul de a atinge aceasta tinta.

  O strategie potrivita necesita ca pozitia, in medie, a brand-ului dumneavoastra, sloganul, logo-ul si imaginile sunt consistente si reprezinta ideile si telul afacerii dumneavoastra. Prin stratificarea identitatii brand-ului dumneavoastra in website, retelele de socializare online si alte eforturi de marketing online, puteti deveni o parte din viata clientilor dumneavoastra, nu doar un produs sau serviciu pe care acestia il achizitioneaza.

  Modelarea unei Identitati de Brand ce Completeaza Afacerea Dumneavoastra
 • Stabilirea Loialitatii Brand-ului prin Mesajele Transmise de Dumneavoastra

  Regandirea unei indentitati invechite de brand si a unei prezente online slabe poate avea un impact semnificativ asupra cresterii amprentei digitale a firmei dumneavoastra. Ne investim timpul pentru a observa trecutul companiei dumneavoastra, si sa putem identifica pasii care au fost luati pentru ridicarea companiei pana la nivelul in care se afla in prezent. Strategiile noastre pot ajuta la revigorarea identitatii brand-ului dumneavoastra intr-un fel in care va fi observabil de catre audienta dumneavoastra. Aceasta va genera o voce nou nouta si proeminenta a companiei dumneavoastra, rezultand, pe parcurs, intr-o constiina mai buna fata de brand. Un nou plan pentru brand-ul dumneavoastra poate fi exact lucrul de care aveti nevoie pentru a atrage atentia audientei actuale a companiei dumneavoastra, si pentru a atrage clienti noi.

  Stabilirea Loialitatii Brand-ului prin Mesajele Transmise de Dumneavoastra

Intelegerea Identitatii Brandului

 • Cine sunteti in comparatie cu competitorii dumneavostra?

  Ce fel de personalitate doriti ca business-ul dumneavostra sa emane? Identitatea brand-ului dumneavoastra reprezinta modul in care va vedeti propria companie si modul in care compania dumneavostra este vazuta de catre clienti. Aceasta include detalii creative ce sunt imbinate pentru a crea o imagine completa a business-ului dumneavoastra. De la video-uri si mesagerie, la produse si marketing, este o perpectiva de 360° a brand-ului dumneavoastra. O identitate de brand eficienta, va transmite cu usurinta personalitatea business-ului dumneavostra, precum si valoarea produselor sau serviciilor oferite de acesta, in speranta de a crea o asociatie si o loialitate din partea viitorilor clienti.

  Identitatea Brandului
 • Strategia Brandului

  Strategia Brandului este fundatia dumneavoastra. Este conceptul initial pentru compania dumneavoastra, directia in care vreti sa o luati si valorile care va definesc cine sunteti ca afacere. Pe masura ce va dezvoltati brandul, strategia dumneavoastra stabileste etapele pe care vreti sa le atingeti de-a lungul drumului. Este rampa de lansare pe care o face fiecare firma, care asigura unificarea si consistenta pe toate platformele. Noi ne rezervam timpul pentru a analiza si a raspunde la intrebari in ceea ce va priveste afacerea dumneavoastra, care vor vrea o imagine clara a esentei companiei. Cu aceasta intelegere solidificata, vine o strategie de brand de succes.

  Strategia Brandului
 • Dezvoltarea Brandului

  Acestia sunt pasii fizici pe care ii faceti pentru a va introduce afacerea pe piata. Dezvoltarea brandului cuprinde toate eforturile de marketing pe care le faceti si modul in care aplicati de fapt identitatea brandului. Acesta este procesul continuu al brandului pornind de la doar un concept si o idee, si ajungand la entitate reala care se aplica pe piata si media. De la site-ul dumneavoastra, la eforturile strategice de marketing, va putem ajuta sa dezvoltati o campanie tactica care sa functioneze pentru afacerea dumneavoastra si sa va dezvolte brandul online.

  Dezvoltarea Brandului
 • Imaginea Brandului

  Toata munca si eforturile colective care au dus la crearea brandului si aplicarea acestuia pe intreaga piata se rezuma la acest lucru. Imaginea brandului este cum va vad clientii actuali si potentialii clienti. O imagine de succes al brandului se bazeaza pe cat de aproape este legata de identitatea dumneavoastra si de felul in care ati intentionat ca afacerea sa fie vazuta. Imaginea brandului este o indicatie a cat de bine ati executat strategia de marketing si cat de bine se potriveste cu identitatea de brand dorita.

  Imaginea Brandului
Pregatit sa discuti proiectul tau? Cere Oferta
Enic Web Designeste
Recomandata de
Partener Interactiv Partener Interactiv al OSIM
Partener Google google partner
Partener RoTLD Logo RoTLD
Unde Ne Gasiti
Enic Web Design Suceava
Enic Web Design
str. Ana Ipatescu, nr.21
Suceava, 720031
Alaturate Comunitatii Enic Web Design