icon-creative-design icon-digital-marketing icon-mobile-apps icon-strategy-consulting icon-website-development

Marketingul Aplicatiilor Mobile

De la inceput si pana la sfarsit, implementam
campaniile de marketing necesare pentru a face aplicatia mobila
sa se evidentieze printre concurentii din industrie.


Marketing Aplicatii
Marketing Aplicatii Mobile

Cum O Facem

Cu o serie de initiative de marketing creativ, specialistii nostri conecteaza strategic brandul cu publicul.

 • Promovarea aplicatiilor mobile incepe cu descoperirea valorii unice a aplicatiei pe piata.

  Promovarea Aplicatiilor Mobile
 • Cand vine vorba de marketing mobil, intelegem importanta unei strategii de marketing coerente de aplicatii.

  Marketing Mobil
 • Ne concentram pe comportamentul si feedbackul utilizatorilor si le permitem acestor informatii sa influenteze fiecare etapa a procesului de marketing al aplicatiilor mobile.

  Feedback Utilizatori

Strategii de Marketing pentru Aplicatii Mobile

 • SEO

  Asa cum ati optimiza site-ul dumneavoastra pentru motoarele de cautare, aveti nevoie ca aplicatia mobila sa fie usor de gasit pentru potentialul dumneavoastra public.

  SEO pentru aplicatiile mobile poate fi incredibil de benefica pentru a ajuta utilizatorii sa descopere aplicatia online. In majoritatea magazinelor de aplicatii, un clasament de top depinde de numarul de descarcari zilnice si de ratingurile si recenziile primite de aplicatie. Putem analiza concurenta din cadrul pietei dumneavoastra si putem veni cu o strategie care sa contribuie la cresterea vizibilitatii pentru aplicatia dumneavoastra mobila.

  Prin crearea recunoasterii brandului in pregatirea lansarii aplicatiei pe piata si incurajarea clientilor sa evalueze si sa revizuiasca produsul dupa lansare, putem crea tractiunea necesara pentru optimizarea platformei dumneavoastra de cautare.

  Impreuna putem executa un plan pentru optimizarea magazinului de aplicatii (ASO), ca va viza publicul aplicatiei dumneavoastra mobile si va utiliza contributia acestora pentru a dezvolta online brandul.

  SEO
 • Relatiile Publicului Digital

  O aplicatie mobila este o extensie a brandului dumneavoastra, si, in multe cazuri, aplicatia este produsul dumneavoastra actual.

  Prin urmare, marketingul trebuie sa inceapa cu mult inainte de lansarea oficiala a aplicatiei catre public. Trebuie sa obtina o urmarire si sa ajunga la o audienta de potentiali utilizatori, care sa o pregateasca pentru viitorul succes. Echipa noastra de relatii ale publicului digital se straduieste sa se concentreze pe brandingul aplicatiilor si sa vizeze publicul media specific, pentru a maximiza cat mai mult interes posibil.

  Masuram importanta accesarii publicatiilor offline la fel de agresiv ca si cele online si lucram cu institutii media care se ocupa nu numai de industria tehnic, ci si de piata pe care doriti sa o serviti. Aceste destinatii de plasare creeaza link-uri catre site-ul dumneavoastra si pot creste traficul, recomandarile, imbunatatind clasamentul dumneavoastra de-a lungul drumului. Incurajarea recunoasterii brandului este la fel de importanta ca si conducerea in trafic atunci cand vine vorba de aplicatia dumneavoastra mobila.

  Lucram pentru a gasi o cale in jurul oricaror obstacole pentru a va promova produsul, a accesa publicul corect si pentru a-ti dezvolta afacerea.

  Relatiile cu Publicul Digital
 • Social Media

  Pentru lansarea unei aplicatii mobile aveti nevoie de o prezenta sociala puternica.

  Va putem ajuta sa determinati ce canale social media sunt cele mai potrivite pentru dumneavoastra si brandul dumneavoastra si vom optimiza aceste profiluri cu continuturi potrivite pentru ca acestea sa aiba un impact online. Fie ca incepeti de la zero, fie ca va preluati eforturile sociale existente, vom oferi vizitatorilor informatiile de care au nevoie pentru a afla mai multe despre compania dumneavoastra si despre aplicatia dumneavoastra mobila atunci cand se angajeaza cu canalele dumneavoastra sociale..

  Echipa noastra de social media are experienta in crearea, lansarea si gestionarea campaniilor pe toate platformele sociale, pentru a va asigura ca afacerea are o voce si o identitate online de brand. Prin calendarele detaliate de continut, planificam si executam modul in care va prezentati publicului impreuna cu aplicatia dumneavoastra pe social media.

  Marketingul social media pentru aplicatia dumneavoastra va permite sa creati o comunitate care inconjoara afacerea dumneavoastra, iar strategiile de marketing folosite de Enic Web Design vor gasi publicul dumneavoastra si il vor ajuta sa creasca.

  Social Media
 • Publicitate Platita

  Publicitatea platita pentru aplicatiile mobile reprezinta o modalitate excelenta de a va creste traficul calificat pentru afacerea dumneavoastra generand, in acelasi timp, o mai buna cunoastere a brandului.

  Cercetam si strategizam ce cuvinte cheie si criterii demografice ar trebui sa fie vizate si chiar puteti personaliza campania pentru a va concentra pe o regiune geografica, daca este necesar. Aceste optiuni de publicitate au specificatii multiple, astfel incat sa puteti ajunge la publicul cel mai relevant pentru afacerea dumneavoastra.

  Indiferent ca doriti ca un utilizator sa va descarce aplicatia mobila sau sa foloseasca platforma ca pe o nava pentru site-ul dumneavoastra sau pe site-urile social media, va putem ajuta sa-i conduceti in directia corecta, cu SEM (Search Engine Marketing) convingatoare pentru aplicatiile mobile.

  Through a combination of design, copywriting, and strategic placement, we can tap into the market surrounding your mobile app and convert those individuals into customers.

  Publicitate platita
Pregatit sa discuti proiectul tau? Cere Oferta
Enic Web Designeste
Recomandata de
Partener Interactiv Partener Interactiv al OSIM
Partener Google google partner
Partener RoTLD Logo RoTLD
Unde Ne Gasiti
Enic Web Design Suceava
Enic Web Design
str. Ana Ipatescu, nr.21
Suceava, 720031
Alaturate Comunitatii Enic Web Design