icon-creative-design icon-digital-marketing icon-mobile-apps icon-strategy-consulting icon-website-development

Dezvoltarea Aplicatiilor Mobile pentru Android

Dezvoltarea Aplicatiilor Mobile pentru Android

Echipa noastra de dezvoltatori va construi o aplicatie mobila care este convingatoare si accesibila unui grup divers de clienti pe dispozitive Android.

  • Aplicatiile mobile Android au o compatibilitate fara precedent si construim platforme care functioneaza cu o varietate de dispozitive.
  • Acest sistem de operare poate prezenta utilizatorilor dumneavoastra o experienta captivanta si poate oferi companiei o sansa de a va extinde acoperirea globala.
  • Optiunile de personalizare prin intermediul aplicatiilor mobile pe Android permit o inovatie consecventa, pe masura ce piata si afacerea dumneavoastra continua sa creasca.
Cere Oferta

Beneficiile Dezvoltarii Aplicatiilor Mobile pentru Android

Audienta Globala

Audienta Globala

Construirea aplicatiei dumneavoastra mobile pe sistemul de operare Android este o modalitate excelenta de a ajunge la un public global. Majoritatea pietei mobile utilizeaza dispozitive cu Android si alegerea de a dezvolta aplicatia pe aceasta platforma va oferi companiei dumneavoastra acces la o demografie mai larga. Acest impact vast va ofera libertatea de a viza un anumit tip de client, fara a fi limitat de regiunea geografica. Indiferent de industria in care se afla compania sau de audienta pe care sperati sa o aveti, atingerea acestora va fi usoara prin dezvoltarea aplicatiilor mobile Android.

Accesibilitate

Accesibilitate

Exista un numar mare de dispozitive mobile diferite care utilizeaza sistemul de operare Android. De asemenea, exista mai multe magazine online in care un client poate achizitiona o aplicatie mobila Android. De pe Google Play, Amazon App Store si o varietate de locatii independente, audienta va avea mai multe optiuni atunci cand vine vorba de accesarea aplicatiei mobile. Numarul de magazine si numarul de dispozitive disponibile pentru utilizatorii Android creste nu doar vizibilitatea aplicatiei ci si accesul pe care utilizatorii il vor avea in mod regulat. In timp ce aceste dispozitive pot varia in functie de dimensiune, ecran si software, dezvoltatorii nostri vor construi o aplicatie mobila compatibila cu toate optiunile Android. Poate fi o provocare pentru a crea o platforma care este universal sustinuta, cu toate acestea, echipa noastra are expertiza si instruirea necesara pentru a optimiza aplicatia pentru toate dispozitivele care lucreaza cu sistemul de operare Android.

Asigurarea Calitatii

Asigurarea Calitatii

A avea o aplicatie mobila compatibila cu diferite dispozitive va necesita intretinerea periodica si testarea asigurarii calitatii. Doriti sa va asigurati ca aplicatia functioneaza corespunzator pentru intreaga audienta si va asptetati ca orice problema care apare sa fie abordata cu promptitudine si cu atentie. Numarul masiv de utilizatori Android inseamna si un numar mare de asteptari, iar dezvoltatorii nostri vor lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a crea si mentine cea mai buna experienta pentru publicul dumneavoastra, asigurandu-va ca aplicatia mobila este actualizata in mod regulat.

Software Open-Source

Software Open-Source

Software-ul Open-Source pe care se bazeaza aplicatiile mobile Android permite o mai mare flexibilitate in care dezvoltatorii de programe aleg sa construiasca. Dezvoltatorii pot profita din plin de acest lucru si pot crea aplicatii personalizate profund pentru a se potrivi nevoilor afacerii dumneavoastra. Noile tehnologii si platformele complexe de constructie pot fi utilizate pentru a va extinde aplicatia mobila si a le integra in restul canalelor dumneavoastra online.

 
Pregatit sa discuti proiectul tau? Cere Oferta
Enic Web Designeste
Recomandata de
Partener Interactiv Partener Interactiv al OSIM
Partener Google google partner
Partener RoTLD Logo RoTLD
Unde Ne Gasiti
Enic Web Design Suceava
Enic Web Design
str. Ana Ipatescu, nr.21
Suceava, 720031
Alaturate Comunitatii Enic Web Design