icon-creative-design icon-digital-marketing icon-mobile-apps icon-strategy-consulting icon-website-development

Dezvoltarea Aplicatiilor Mobile pentru iOS

Dezvoltarea Aplicatiilor Mobile pentru iOS

Putem sa va dezvoltam aplicatia mobila pentru iOS intr-un mod in care sa surprinda esenta afacerii dumneavoastra, creand in acelasi timp o audienta calificata.

  • Vom construi experienta mobila pe care o doriti pentru clientii dumneavoastra, pe sistemul de operare necesar lor.
  • Evolutia tehnologiei iOS este rapida. Echipa noastra poate gestiona platforma dumneavoastra mobila pentru a va asigura ca afacerea depaseste in mod constant concurentii.
  • Lucram sa va actualizam in mod regulat aplicatia mobila pentru a va mentine compatibilitatea cu cele mai recente dispozitive si cu cele mai recente modele.
Cere Oferta

Beneficiile Dezvoltarii Aplicatiilor Mobile pentru iOS

Popularitate / Recunoastere

Popularitate / Recunoastere

Produsele Apple domnesc suprem in Statele Unite si castiga teren peste tot in lume, deci daca piata dumneavoastra tinta este globala atunci dezvoltarea aplicatiilor mobile iOS este potrivita pentru afacerea dumneavoastra. Popularitatea dispozitivelor mobile Apple printre consumatori va permite sa vizati mai multe regiuni in care exista un volum mare de produse. Dezvoltatorii de la Enic Web Design inteleg importanta platformei iOS si pot construi o aplicatie mobila care sa reflecte afacerea dumneavoastra, ramanand in continuare competitiva in randul altor aplicatii care sunt construite pe acest sistem de operare si lansate pe piata Apple.

Stabilitate

Stabilitate

Software-ul iOS ofera o optiune de dezvoltare mobila care are o reputatie fiabila. Exista mai putine dispozitive pe care aplicatia trebuie sa le suporte, creand o fragmentare mai mica pentru dezvoltatori atunci cand vine vorba de construirea si testarea aplicatiei. Actualizarile frecvente ale Apple permit utilizatorilor sa aiba cel mai recent sistem pe dispozitivele mobile in orice moment. Stabilitatea oferita de iOS permite dezvoltatorilor sa-si petreaca mai mult timp concentrandu-se asupra elementelor individuale ale constructiei si asigurarii calitatii aplicatiei mobile, decat sa redimensioneze si sa o restructureze pentru diferite versiuni de software pe numeroase dispozitive.

Clasamente si Recenzii

Clasamente si Recenzii

Aplicatiile mobile iOS se bazeaza foarte mult pe utilizatori. Clasamentele care masoara popularitatea aplicatiilor din App Store iau in considerare evaluarile si comentariile utilizatorilor, pe langa numarul de descarcari zilnice. Aceasta strategie generata de utilizatori permite un sistem de masurare mai fiabil atunci cand vine vorba de determinarea succesului aplicatiei dumneavoastra mobile dupa ce a fost lansata pe piata. De asemenea, permite afacerii dumneavoastra sa acceseze opiniile si reactiile clientilor care pot folosi acest forum pentru a comenta si critica aplicatia in sine. Acesta este un instrument excelent pe care dezvoltatorii il utilizeaza pentru a face actualizari si ajustari ale aplicatiilor mobile pentru a-si asigura succesul in continuare.

Design & Dezvoltare

Design & Dezvoltare

Utilizatorii Apple au ajuns sa aiba asteptari destul de ridicate in ceea ce priveste calitatea designului si a functionalitatii aplicatiilor si a dispozitivelor mobile. Totusi, actualizarile frecvente pe tot sistemul permit dezvoltatorilor sa se concentreze pe optimizarea platformei pentru a sprijini cea mai recenta versiune de iOS. In loc sa aveti nevoie de aplicatia dumneavoastra pentru a lucra cu mai multe dispozitive si versiuni diferite de software, aplicatia iOS va avea in continuare o acoperire larga in randul clientilor, fara a pierde din calitate. Acest lucru permite, de asemenea, cicluri mai mici de dezvoltare si timpi de testare, care permit dezvoltatorilor sa se concentreze pe aspectul aplicatiei mobile si sa petreaca mai mult timp pregatindu-l pentru piata.

 
Pregatit sa discuti proiectul tau? Cere Oferta
Enic Web Designeste
Recomandata de
Partener Interactiv Partener Interactiv al OSIM
Partener Google google partner
Partener RoTLD Logo RoTLD
Unde Ne Gasiti
Enic Web Design Suceava
Enic Web Design
str. Ana Ipatescu, nr.21
Suceava, 720031
Alaturate Comunitatii Enic Web Design